Nyheter

Förlust mot Malmö FF

PUBLICERAD 15 APRIL 2024

Förlust mot Malmö FF

Idag spelade herrarna sin andra ''hemmamatch'' på Borås Arena mot Malmö FF. Malmö var på hugget direkt och i den andra minuten skapade Malmö FF matchens första hörna där Viktor Andersson stod för en bra räddning. I den sjätte minuten gjorde Malmö 1-0. Värnamo fick jobba hårt och Malmö hade sedan full kontroll över matchbilden och hade 70 procent av bollinnehavet efter 20 minuters spel. Efter 25 minuter tvingades Värnamo göra ett byte när Frank Junior Adjei föll olyckligt efter en duell. Malmö utökade sin ledning med drygt en halvtimme spelad. Direkt efter paus slarvade Värnamo och MFF kunde göra 3-0. Med en kvart kvar gjorde Malmö 4-0, och det blev även slutresultatet. Tyvärr lyckades inte Värnamo med sitt spel idag, det blev inte mycket farliga chanser för Värnamos del och det blev istället mycket defensivt jobb.

Startelvan

Andersson

Bergh, Kotto, Rapp, Larsson

Wenderson, Thern (K), Junior Adjei

Bustos, Zeljkovic, Engvall

Nästa match spelas på lördag borta mot Sirius!