Nyheter

6 poäng hem till Värnamo

PUBLICERAD 22 APRIL 2024

6 poäng hem till Värnamo

Det var två bortamatcher i lördags där herrarna möte Sirius i Uppsala och damerna mötte Elfsborg i Borås. Herrarna inledde matchen på bästa sätt och gjorde 1-0 genom Zeljkovic redan i den 5:e matchminuten. Efter bra spel och bra försvar lyckades man hålla detta resultatet i 85 minuter och kunde vinna matchen med 1-0 och även vinna sin första match i Allsvenskan 2024. Damerna gjorde en lika bra insats när de gjorde 1-0 via Söderberg i den 45:e matchminuten. Även i damernas match blev resultatet 1-0 till Värnamo. Det blev en bra dag för Värnamo när vi tog med oss totalt 6 poäng hem från våra bortamatcher!

Herrarna spelar sin nästa match på onsdag mot AIK, 19:00 på Friends Arena.

Damerna spelar sin nästa match på lördag klockan 13:00 på Ljusseveka Konstgräsplan mot FC Djursholm.