Nyheter

Cirkus Värnamo drar vidare, följ med oss och möt våren i Varberg!

PUBLICERAD 25 APRIL 2024

Cirkus Värnamo drar vidare, följ med oss och möt våren i Varberg!

På söndag spelar vi hemmamatch på Påskbergsvallen i Varberg. Samma lag, samma tid, annan plats. Vi hoppas att ni alla vill följa med oss och det går gratis bussar från Folkets Park vid 11:30. Anmälan görs till annie@ifkvarnamo.se.

Att vi spelar i Varberg beror på att det var den Allsvenskt godkända arenan som var ledig på samma dag och tid vilket har varit viktigt för lagens förberedelser. Jönköping var vårt förstahandsalternativ men de hade tyvärr inte möjlighet att ta emot oss. Vi har också undersökt möjligheten att spela i Växjö, Mjällby, Borås, Helsingborg samt närliggande Damallsvenska arenor. Påskbergsvallen och Varbergs BoIS erbjuder oss en fin gräsplan och tar emot oss med öppna armar. Vi är tacksamma för att de hälsar oss välkomna att göra Varberg till vårt. Nu färgar vi Påskbergsvallen vitblå (nu tar vi i från tårna, lyssna på inmarsch låten HÄR!) #KRAM

Gummifabriken stöttar IFK Värnamo när dom åker till Varberg på söndag den 28 april. Alla som bokar plats på bussarna är med och tävlar om biljetter till evenemang på Gummifabriken!