Nyheter

Tung förlust i Stockholm

PUBLICERAD 25 APRIL 2024

Tung förlust i Stockholm

Igår spelade herrarna match mot AIK i Stockholm och trots bra spel av Värnamo så räckte det tyvärr inte hela vägen. IFK verkade trygga när de kom ut på planen. Även om de inte skapade några farliga målchanser i början, hade de ändå mycket bollinnehav. Efter att hemmalaget tog ledningen började IFK dominera spelet alltmer. De var överlägsna med bollen och skapade några heta målchanser. Trots att IFK var överlägsna spelmässigt, stod det 2–0 på tavlan när vi gick till paus på Friends Arena. I den andra halvleken var det en liknande bild som i den första. Undantaget var att AIK inledningsvis kom ut starkt. Sedan återupprepades mönstret från första halvlek, IFK hade bollen och skapade några farliga målchanser genom Zeljkovic, Engvall och Adjei. Mot slutet av matchen hade AIK möjligheter att öka ledningen till 3–0, men chanserna stoppades av IFKs försvarare. Matchen slutade 2–0 till AIK trots högt bollinnehav av IFK. En mycket bra spelad match men tyvärr blev det inga poäng med hem till Värnamo.

Startelvan

Andersson

Bergh, Hasic, Larsson, Winsth (K)

Wenderson, Näsström, Lohikangas

Junior Adjei, Zeljkovic, Engvall

Nästa match spelas på söndag mot Halmstads BK!