Nyheter

UngHälsa UF från Figy

PUBLICERAD 3 MAJ 2024

UngHälsa UF från Figy

Vi kan stolt presentera ett samarbete med ett UngHälsa UF från Figy. De har tagit fram en film som ska användas som inledning på våra föräldramöten i föreningen. Filmen innehåller små enkla tips från våra unga till oss vuxna för att främja psykisk hälsa. Filmen är den enda vi vet om som är gjord av ungdomar till föräldrar. Ofta är ju denna typ av information framtagen av myndigheter eller organisationer där vi vuxna skapar information, men här har UF-företaget gjort ett gediget arbete för att förmedla ungdomars tips till oss vuxna.

Lisa, Klubbchef IFK Värnamo:

En 4 minuters film som gav mig som förälder många tips och aha-upplevelser! Flera av råden har jag redan använt hemma och de känns helrätt och de är också en påminnelse om hur små enkla saker i barnens vardag påverkar. Jag är imponerad av UngHälsa UF:s gedigna arbete för att skapa ett effektivt sätt för oss vuxna att ta del av ungdomars tankar kring hur vi främjar deras psykiska hälsa. Riktigt bra jobbat!

Nedan ser ni en trailer till filmen, hela versionen visas på våra föräldramöten. Vill ni ha tag på hela filmen till er verksamhet, kontakta UngHälsa UF på info.unghalsa@gmail.com

Tack Agnes, Selma, Amanda och Ellen för ett riktigt fint jobb, företag och samarbete!

Den korta filmen hittar ni HÄR!