Nyheter

Oavgjort mot Boo FF

PUBLICERAD 4 MAJ 2024

Oavgjort mot Boo FF

Idag spelade damerna bortamatch mot Boo FF i Nacka i Stockholm. Det var en tuff första halvlek där Värnamo inte kom in i matchen men där Malin Davidsson klev fram och räddade flera frilägen från Boos anfallare. Värnamo fick en straff i den 15:e matchminuten där Mona Chahrour klev fram och satte 1-0. Kort därefter fick Boo en frispark, la in en lång boll i boxen och de kunde nicka in 1-1. I halvtid stod det 1-1 och det var även så matchen slutade. I andra halvlek kom Värnamo in i matchen och hade mest bollinnehav och spelade mot ett Boo FF som mest skickade långbollar. Värnamo tar med sig 1 poäng hem men trots det kliver vi upp som ensam serieledare!

Nästa match spelas på hemmaplan den 11 maj mot Tyresö FF klockan 13:00!