Nyheter

3 pinnar med hem från Stockholm

PUBLICERAD 6 MAJ 2024

3 pinnar med hem från Stockholm

Igår spelades matchen mellan IFK Värnamo och Hammarby på Tele2 Arena. Hammarby hade över 70% bollinnehav i den första halvleken men skapade inte så mycket farliga målchanser. Däremot skapade Värnamo många chanser trots mindre bollinnehav, man tog vara på sina chanser och kontrade i alla lägen man kunde. I halvtid stod det 0-0. I andra halvlek var det dock Värnamo som var starkare. I den 50:e minuten tog Värnamo ledningen med 1-0. Gustav Engvall slog en bra passning fram till Bergh, som fick yta innan han sköt in bollen bakom Hammarbys målvakt. Engvall fick sedan ett nästan identiskt läge några minuter senare, men bollen gick då utanför högra stolpen. I den 58:e minuten kom en ny farlig chans för Värnamo men bollen träffade stolpen efter ett fint inspel från Engvall. I den 68:e matchminuten fick Värnamo en hörna och Näsström nickade in det avgörande målet. Slutresultatet blev 2-1 till IFK Värnamo. Det var en spännande match med flera chanser och dramatik på Tele2 Arena där IFK Värnamo visade prov på styrka och tog tre viktiga poäng.

Nästa match spelas mot IF Brommapojkarna på hemmaplan, 16:30 på söndag den 12 maj!