Nyheter

Damerna fortsätter vara obesegrade

PUBLICERAD 11 MAJ 2024

Damerna fortsätter vara obesegrade

Idag mötte damerna Tyresö FF på hemmaplan. Värnamo kom in starkt i matchen och hade mest bollinnehav i den första halvleken. Tyresö hade svårt att spela sig ur Värnamos höga försvar och IFK skapade många farliga chanser. I den 28:e matchminuten gjorde Mona Chahrour 1-0 och Mimmi Strömgren gjorde 2-0 precis innan det blåstes av för halvtidsvila. I den andra halvleken gjorde Värnamo 3-0 genom Amanda Persson och efter det målet började Tyresö sätta mer press på Värnamos backlinje. Tyresö gjorde mål i den 60:e matchminuten men Värnamo visade på hög kvalité och gjorde ytterligare ett mål i samma matchminut genom Mona Chahrour. Värnamo fortsatte att imponera och gjorde ännu ett mål genom Sefika Muratovic i den 66 minuten. Det blev målfest på Ljusseveka idag och damerna vann till slut med 5-1 över Tyresö FF som innan matchen låg på samma poäng som Värnamo i tabellen. IFK Värnamo fortsätter vara obesegrade och går efter denna matchen upp som ensam serieledare. Grym insats från samtliga idag!

Nästa match spelas på lördag den 18 maj mot Älvsjö på bortaplan med avspark 13:00!