Nyheter

Ett poäng med hem från Kalmar

PUBLICERAD 12 MAJ 2024

Ett poäng med hem från Kalmar

Idag mötte herrarna IF Brommapojkarna i en ''hemmamatch'' på Guldfågeln Arena i Kalmar. Värnamo inledde matchen starkt och hade övertaget i princip hela första halvleken. Kalu klev fram precis innan halvtid och gjorde 1-0 på ett misstag från Brommapojkarnas försvar. Det var även Kalu´s första Allsvenska mål så självklart vill vi säga ett stort grattis till honom! I andra halvlek var det Brommapojkarna som hade övertaget och skapade chans på chans. Det blev en jobbig andra halvlek för Värnamo där man försvarade mycket på egen planhalva och inte hade många farliga chanser framåt. I den 90:e matchminuten fick Brommapojkarna in ett mål och matchen slutade oavgjort, 1-1.

Nästa match spelas på onsdag mot Västerås SK på bortaplan.