Nyheter

Tung premiär på Finnvedsvallen

PUBLICERAD 20 MAJ 2024

Tung premiär på Finnvedsvallen

Under söndagen ägde ett spännande Smålandsderby rum på hemmaarenan Finnvedsvallen när IFK Värnamo tog emot mot Kalmar FF. Efter att ha tvingats flytta flera matcher under våren var vi äntligen tillbaka på hemmaplan. Gästerna visade sin styrka genom att göra två mål på bara fem minuter i första halvlek och det var även så matchen slutade, 0-2 till Kalmar. Tyvärr lyckades vi inte ta poäng denna gång men vi är väldigt tacksamma för alla som tog sig till Vallen igår och vi hoppas ni är med oss igen nästa hemmamatch den 2a juni.

Otroligt tungt. Vi kommer inte upp i nivå över huvud taget. Kalmar är rättvisa vinnare idag, sa Viktor Larsson till Discovery + efter matchen.

Startelvan:

Rasheed

Winsth (K), Larsson, Hasic, Bergh

Näsström, Wenderson, Thern

Adjei, Kalu, Engvall

Nästa match spelas på måndag den 27e maj klockan 19:00 mot Norrköping på bortaplan!