Nyheter

Det blev en lyckad kväll i Norrköping!

PUBLICERAD 28 MAJ 2024

Det blev en lyckad kväll i Norrköping!

Igår åkte herrarna upp till Norrköping för att möta IFK Norrköping på Platinumcars Arena. Värnamo startade matchen starkt och i den 15:e matchminuten gjorde Kalu mål på ett inlägg från Bergh. Värnamo hade bra spel och flera chanser på mål. Norrköping hade också några farliga chanser men Rasheed gjorde några riktigt fina räddningar. I halvtid stod det 1-0 till Värnamo. I den andra halvleken såg det lite skakigt ut för Värnamo till en början där Norrköping hade mycket boll. Dock vände det när Kalu tog bollen från Norrköpings försvarare och gjorde 2-0. Efter det målet var det Värnamo som hade övertag igen. Målen fortsatte rulla in och kort där efter gjorde Engvall 3-0. Värnamo gjorde några byten i slutet av matchen där bland annat Calle Johansson kom in på plan. Johansson gjorde ett riktigt bra inhopp och i den 90:e matchminuten gjorde han 4-0 till Värnamo vilket blev hans första mål för säsongen. Matchen slutade 4-0 och vi kunde ta med oss 3 välbehövliga poäng hem till Värnamo. Det blev en lyckad kväll i Norrköping!

Matchens lirare gick till Jonathan Rasheed som stod för många väldigt fina räddningar i matchen, stort grattis Jonathan!

Nästa match spelas på söndag hemma i Värnamo mot Mjällby AIF. Matchen spelas på Finnvedsvallen klockan 16:30 och det är den sista matchen innan sommaruppehållet. Vi hoppas vi ses där!