Nyheter

Familjedag på Vallen!

PUBLICERAD 28 MAJ 2024

Familjedag på Vallen!

IFK Värnamo är glada att bjuda in alla till en familjefest på Finnvedsvallen på söndag den 2 juni, när vi möter Mjällby AIF klockan 16:30. Vi firar vår älskade maskot Kajsa Kos födelsedag, som har skapat en speciell upplevelse för både stora och små. Kajsa har bjudit in sina vänner och förvandlat Finnvedsvallen till en plats som påminner om hennes tidigare hem.

Under matchen kommer Kajsas hörna att vara öppen för alla barn. Här kan de måla sina egna affischer för att heja fram IFK Värnamo till seger. Som tack bjuder Kajsa alla barn som målar en affisch på mjölk och bulle. Vid huvudentrén och vid Olearys entrén (grusparkeringen) kommer man dessutom kunna köpa sin egen Kajsa-ko-maskot.

Köp dina biljetter HÄR!

IFK Värnamo - Mjällby AIF

2 juni 16:30

Finnvedsvallen

Vi ses på söndag!