Nyheter

Inför matchen imorgon mot Mjällby

PUBLICERAD 1 JUNI 2024

Inför matchen imorgon mot Mjällby

Imorgon är det dags för sista matchen innan sommaruppehållet. Vi tar emot Mjällby AIF på Finnvedsvallen klockan 16:30 och vi hoppas att ni alla vill komma dit. Dessutom firar vi Kajsa Ko's födelsedag, det blir kalas för hela familjen. Varmt välkomna till Kajsas Dag på Finnvedsvallen!

IFK Värnamo - Mjällby AIF

Söndag 2 juni 16:30

Finnvedsvallen, Värnamo

Väskförbud

Det gäller väskförbud på samtliga matcher i Allsvenskan och därför gäller detta även på Finnvedsvallen. Vi har tyvärr inget ställe att förvara era väskor på så lämna alla väskor hemma!

Köp Biljett

Har du inte köpt biljetter än så kan du köpa det HÄR!

Supporterprylar

Det kommer finnas ett tält innanför Entrén vid grusparkeringen och där hittar ni försäljning av alla supporterprylar. Dessutom kommer vi hylla Kajsa Ko lite extra denna dag och alla kommer kunna köpa hem sin egen Kajsa Ko, försäljning av Kajsa Ko-gosedjur hittar du vid båda Entréerna.

Varmt välkomna till Finnvedsvallen på söndag, mot 3 poäng!