Nyheter

2 matcher och 1 poäng

PUBLICERAD 3 JUNI 2024

2 matcher och 1 poäng

Igår spelade både herrarna och damerna matcher på olika håll. Herrarna mötte Mjällby AIF på Finnvedsvallen och damerna mötte Degerfors IF på Stora Valla i Degerfors.

Herrarna släppte in mål redan i den 1:a matchminuten och i andra halvlek utökade Mjällby till 2-0. Värnamo hade många vassa chanser på mål och med 17 minuter kvar av matchen reducerade Kalu till 1-2. Det var även så matchen slutade, 1-2 till Mjällby. Nu har herrarna uppehåll i 2 veckor och spelar sin nästa Allsvenska match den 7 juli på Finnvedsvallen mot IFK Göteborg. Du kan köpa biljetter till den matchen HÄR!

Damerna inledde sin match starkt och Muratovic gjorde 1-0 i den 3:e matchminuten. I den andra halvleken utökade Värnamo till 2-0 genom Kennethsson men efter det målet satte Degefors hög press. I sista kvarten av matchen gjorde Degerfors 2 mål och matchen slutade 2-2. Det blev ett poäng med hem till Värnamo men damerna fortsätter ligga som ensam serieledare med 2 poäng ner till andraplatsen. Damerna har 4 matcher kvar innan deras uppehåll och nästa match spelas hemma på Finnvedsvallen mot Tjust IF, den 8 juni klockan 13:00. Varmt välkomna!