Nyheter

Ännu en målfest på Finnvedsvallen

PUBLICERAD 10 JUNI 2024

Ännu en målfest på Finnvedsvallen

I lördags spelade damerna match på Finnvedsvallen mot Tjust IF. Värnamo hade övertag i hela matchen och Tjust hade inte många chanser på mål. Tjust backade hem sitt lag redan från början av matchen och Värnamo hade till en början svårt att ta sig förbi det låga försvaret. Innan halvtid gjorde Värnamo 2 mål via Kennethsson och Persson. I den andra halvleken rullade målen in och det blev ännu ett mål från Persson men även från Strömgren, Chahrour och Söderberg. Matchen slutade 7-0 till Värnamo.

Nästa hemmamatch spelas den 23 juni klockan 13:00 mot tabelltvåan Husqvarna. Det blir även sista hemmamatchen innan sommaruppehållet. Varmt välkomna till Finnvedsvallen söndagen den 23 juni för en spännande seriefinal mellan ettan och tvåan i tabellen!