Nyheter

Tillbaka som serieledare!

PUBLICERAD 23 JUNI 2024

Tillbaka som serieledare!

Efter förra veckans förlust åkte vi ner på en andraplats i tabellen men efter dagens vinst är vi tillbaka som serieledare!

Idag spelade damerna match mot Husqvarna som låg 1 poäng före Värnamo i tabellen. Husqvarna gjorde mål redan i den 6:e matchminuten men det var en jämn första halvlek där Värnamo hade mycket chanser. I andra halvlek fick Värnamo straff och Mona Chahrour satte dit 1-1. Värnamo fortsatte spela ett fint spel och i den 64:e matchminuten gjorde Chahrour även 2-1. Det var en spännande match in i det sista och Värnamo vann tillslut matchen med 2-1. Mona leder skytteligan efter 17 gjorda mål och IFK Värnamo går upp som tabelletta med 29 poäng på 12 matcher.

Nästa helg spelar damerna sin sista match innan uppehållet. Matchen spelas på Gotland mot P18 IK som ligger på en 13:onde plats i tabellen. Nästa hemmamatch efter uppehållet spelas den 3 augusti klockan 13:00 mot Smedby AIS!