Nyheter

Kenan Bilalovic ansluter till Skövde AIK under höstsäsongen!

PUBLICERAD 22 JULI 2024

Kenan Bilalovic ansluter till Skövde AIK under höstsäsongen!

Den flyfotade 19-åringen Kenan Bilalovic kommer lånas ut till Skövde AIK i Superettan under höstsäsongen. Det innebär att den offensiva liraren ansluter till Skövde per omgående och återansluter till IFK Värnamo så fort säsongen är färdigspelad. Lånet sker som en form av ett fotbollsutvecklande föreningssamarbete mellan oss och Skövde AIK.

Enes Ahmetovic

Det finns en anledning till att vi har ett långt kontrakt med Kenan. Det är alldeles uppenbart att det är en spelare med exceptionella färdigheter och att vi tror mycket på honom. Däremot är konkurrensen här hemma enorm just nu och av den anledningen har det blivit lite mindre speltid än vad som är nödvändigt för att en kille av hans kaliber ska blomma ut och nå sin fulla potential. Det känns av den anledningen extra bra att vi tillsammans med Skövde har hittat en lösning som ger tre stora vinnare. Vi tackar Skövde för en god dialog och vi ser med spänning fram emot att få följa Kenan under hösten hos dem röda.

Vi önskar Kenan ett stort lycka till under hösten och vi ser fram emot att få se honom i den vita tröjan inom kort igen!