Nyheter

Viktor Bergh till Djurgårdens IF!

PUBLICERAD 24 JULI 2024

Viktor Bergh till Djurgårdens IF!

För ganska exakt ett och ett halv år sedan lämnade Viktor Bergh ett degraderat Norrby IF och anslöt till IFK Värnamo och Finnvedsvallen på en fri transfer. Nu står det klart att hans tid hos vår kamratklubb är över för den här gången och när han nu lämnar så lämnar han som den dyraste försäljningen i klubbens historia. Viktor som firar sin 25-årsdag på fredag har krönt födelsedagsveckan med att bli rekordman hos IFK Värnamo och med en flytt till Stockholm för spel i Djurgårdens IF.

Viktor hann med att representera de vitblåa från Finnvedsvallen vid 46 tävlingsmatcher och på dessa lyckades han finna nätet tre gånger och assistera vid fyra tillfällen. Vi är enormt glada och tacksamma över att ha haft en spelare och person som Viktor Bergh i vår förening. Vi kan inte annat än att tacka honom för allt han har uträttat här och önska honom ett stort lycka till i hans framtida åtaganden.

Enes Ahmetovic

Viktor visade sig vara en perfect match från dag ett hos oss. Vi visste att vi fick in en bra fotbollsspelare och en kille med en fin karaktär men han visade oss ganska omgående att vi också hade fått in en fantastisk människa. Det är alltid sentimentalt när man vinkar av någon men samtidigt är det här en fin möjlighet för Viktor, en väldigt fin affär för IFK Värnamo och en bra ”match” för Djurgårdens IF. På så vis har vi tre vinnare i en överenskommelse som gått till på ett respektabelt och smidigt vis. Med det sagt vill jag verkligen tacka Viktor för allt han har uträttat här. Jag vill önska honom ett stort lycka till samtidigt som jag också passar på att sända ett grattis till Djurgårdens IF som får in en fin fotbollspelare och person. Tack Viktor och lycka till i framtiden!

Viktor Bergh

Jag vill börja med att rikta ett stort tack IFK Värnamo för den tid som vi har haft! Jag har växt både som människa och spelare. Träffat fantastiskt härliga personer runt och i klubben. Mycket tack vare IFK så är det nu dags för ett nytt äventyr med nya utmaningar. Stort lycka till framöver och tack för allt!!

Vi önskar Viktor ett stort lycka till!