6-1 mot IFK Kalmar

PUBLICERAD 27 JULI 2024

Idag mötte damerna Elittettanlaget IFK Kalmar i en träningsmatch på Finnvedsvallen. Värnamo hade några riktigt farliga chanser redan från början när de satte hög press på Kalmars målvakt och backlinje. I den 23:e matchminuten gjorde Värnamo sitt första mål via Muratovic och sen blev det målfest på Vallen. Persson gjorde mål i den 32:a matchminuten och Chahrour i den 42:a minuten. I halvtid stod det 3-0 till Värnamo. I andra halvlek kom Värnamo ut starkt och hade mestadels bollinnehav under hela halvleken. Möller Thomsen gjorde mål i den 53:e minuten och en minut senare gjorde Muratovic ännu ett mål. Värnamo fortsatte skapa chanser och i den 65:e minuten gjorde Nivard 6-0. Kalmar fick in ett mål i den 80:e minuten och matchen slutade 6-1 till Värnamo.

Den 3 augusti klockan 13:00 möter damerna Smedby AIS på Finnvedsvallen och vi hoppas att ni alla vill komma dit och heja fram damerna till en ny vinst. Halva säsongen återstår och vi hoppas ni är med oss hela vägen!