Nyheter

Tack för allt, William Kenndal!

PUBLICERAD 2 AUGUSTI 2024

Tack för allt, William Kenndal!

Vi säger ett stort tack till William Kenndal som inte kommer vara kvar i klubben under höstsäsongen. Kenndal har varit i IFK Värnamo sen säsongen 2021 och bidrog starkt till den historiska resan upp till Allsvenskan. Totalt blev det 68 framträdanden i de vitblåa stället. Efter ett gemensamt beslut kommer kontraktet brytas men vi önskar Kenndal ett stort lycka till i hans resa framåt!

William Kenndal:

Nu har det blivit dags för mig att säga hejdå. Min tid i Värnamo har gett mig lärdomar för livet och framförallt fantastiska vänner som jag alltid kommer vara tacksam för. Speciellt tack till Jonas Thern, Robin Asterhed och Håkan som trodde på mig och även tack till Enes som verkligen ger sitt allt för oss spelare. Nu är det dags för oss att skiljas åt och jag vill önska klubben allt gott i framtiden!

Enes Ahmetovic:

En gång i tiden plockades han in av firma Asterhed, Thern och Söderberg. Han har sedan dess inte gjort någon besviken varken på plan eller utanför den. Trots att fotbollsvärlden är en bransch i rörelse så är det alltid sentimentalt att säga hejdå till bra fotbollsspelare och fina människor. Kenndal passar in på båda beskrivningarna och vi är enormt tacksamma över att få haft honom hos oss under den här viktiga perioden i klubbens historia. Vi kan inte annat än att säga ett stort tack till honom för allt han varit med och uträttat här, och önska honom ett stort lycka till i hans framtida åtaganden.