Damerna drar igång serien med 3 poäng!

PUBLICERAD 3 AUGUSTI 2024

Idag mötte damerna Smedby AIS på Finnvedsvallen. Värnamo hade övertaget under stora delar av matchen och redan i den 11:e matchminuten gjorde Sefika Muratovic 1-0 vilket var resultatet i halvtid. I andra halvlek kom inte Värnamo riktigt in i matchen och Smedby hade en del bollinnehav. Trots det gjorde Värnamo 2-0 via Mona Chahrour som sedan även gjorde 3-0. Smedby fick en straff i den 85:e minuten som de satte i mål. Slutresultatet blev 3-1 till Värnamo och trots värmen och första seriematchen efter uppehållet så hade Värnamo stort övertag och skapade många chanser. Damerna tar med sig 3 poäng och ligger fortsatt på en förstaplats i serien.

Nästa match spelas söndagen den 11 augusti borta i Stockholm mot Gideonsbergs IF klockan 13:00!