Oavgjort för herrarna efter dramatisk avslutning mot Mjällby AIF

PUBLICERAD 25 SEPTEMBER 2024

Herrarna spelade 1-1 i dagens bortamatch mot Mjällby AIF på Strandvallen. Det var en tuff match där båda lagen hade farliga chanser, men inget av dem lyckades knipa alla tre poäng.

Första halvlek började jämnt, men det var IFK Värnamo som tog ledningen i den 13onde matchminuten via Zeljkovic. Trots flera chanser för Mjällby stod Värnamos försvar starkt, och det var en välförtjänt ledning in i halvtid. Mjällby svarade dock upp starkt i andra halvlek och ökade pressen. Med cirka 15 minuter kvar av matchen lyckades hemmalaget kvittera efter en trasslig situation i straffområdet. Båda lagen hade sedan möjligheter att avgöra matchen, men inget lag lyckades hitta nätet ytterligare en gång. Detta resultat innebär att IFK plockar med sig en viktig poäng in i tabellen.

Nästa match spelas på söndag mot Djurgårdens IF klockan 14:00 på Finnvedsvallen. Köp biljetter här!