Nyheter

Välkommen tillbaka, Robin Asterhed!

PUBLICERAD 15 OKTOBER 2024

Välkommen tillbaka, Robin Asterhed!

Vi är väldigt glada att få välkomna Robin Asterhed tillbaka till IFK Värnamo. Robin kommer senast från det norska laget Lilleström SK och kommer ingå i tränarstaben från och med idag. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2025. Varmt välkommen Robin!

Lisa Lidén:

Jag är helt säker på att jag talar för hela föreningen när jag säger att vi är otroligt glada att få hälsa Robin varmt välkommen tillbaka till IFK Värnamo! Vi vet alla vilken dedikerad och skicklig tränare Robin är och dessutom en fin person som vi gillar att ha som kollega. Med fyra matcher kvar av säsongen känns det som vi, förutom ett starkt lag på planen, också har ett vasst ledarteam för fortsatt framgång med Ferran, Kim, Jonas, Dusan, Philip och nu också Robin. Jag ser fram emot resten av säsongen!

Robin Asterhed:

Det känns väldigt roligt att vara tillbaka, och det glädjer mig varje gång jag får vara på Ljusseveka och Finnvedsvallen. Den här miljön är perfekt för att utvecklas och bli bättre, något vi strävar efter att uppnå tillsammans. Jag ser fram emot att fortsätta vår resa och se vad vi kan åstadkomma framöver.