Nyheter

Mållöst på Gamla Ullevi

PUBLICERAD 21 OKTOBER 2024

Mållöst på Gamla Ullevi

Herrarna mötte GAIS i en intensiv men mållös match på Gamla Ullevi under söndagskvällen. Trots flera målchanser från båda lagen lyckades ingen hitta nätet, och matchen slutade 0-0.

Matchen inleddes i ett högt tempo där GAIS tog initiativet på hemmaplan, pressade högt och försökte hitta luckor i IFK Värnamos defensiv. Värnamo stod dock emot väl och försvarade sig organiserat, vilket gjorde det svårt för GAIS att skapa riktigt farliga lägen. Värnamo kom in mer och mer i matchen, tryckte ner GAIS och hade mycket boll på offensiv planhalva. I andra halvlek fortsatte spelet i samma anda – båda lagen jagade ett ledningsmål, men det saknades skärpa i de avgörande momenten. IFK Värnamo hade ett par farliga chanser, bland annat genom ett distansskott från Grozdanic som gick i stolpen ut. Herrarna tar med sig ännu ett viktigt poäng och kliver upp två steg i tabellen.

Nästa söndag (27/10) klockan 14:00 tar herrarna emot IFK Norrköping på Finnvedsvallen. Inträde till denna matchen är gratis och vi behöver ert stöd. 3 viktiga poäng står på spel så ta med familj och vänner ner till Vallen och stötta herrarna i den näst sista hemmamatchen för säsongen!