Nyheter

Robin inför Akropolis IF

PUBLICERAD 23 MAJ 2021

ROBIN INFÖR AKROPOLIS IF

LÄGET

Ny måndag och ny hemmamatch på Finnvedsvallen! Laddningen inför veckan som gått inleddes med ett IFK som lämnar Västerås med en hunger om mer. En match mot ett välstrukturerat motstånd där vi ofta gör bra saker, åtminstone fram till det avgörande momentet. Vi ska se till att målchansen blir ännu bättre och att vi förvaltar dom vi har. Defensivt jobbar vi på hårt tillsammans och ansträngningen är vi stolta över. Vi ska bli bättre på att hantera defensiva fasta situationer (ett evigt upprepande) och fortsätta vara aggressiva - nära varandra .

MOTSTÅNDARKOLLEN AKROPOLIS IF

Placering i Superettan 2020: 5

Säsonger i Superettan: 1

Den här gången gästas vi av Akropolis IF från Stockholm.

Många av deras spelare har gått igenom de stora Stockholmsakademierna och är välskolade. Tekniska och taktiskt skickliga. Vi kommer möta ett lag som vill pressa för att ta bollen högt upp i plan, dom är intensivt löpande och aggressiva. Vi behöver stötta varandra, våga ha bollen och spela snabbt för att hantera detta.

När dom har bollen vill Akropolis skapa chanser med ett konstruktivt eget passningsspel och det råder inga tvivel om att de kommer till varje match för att ta hand om taktpinnen.

Vi hoppas att ni är med oss när domaren blåser igång matchen 18.30 24/5.

Framåt tillsammans!