Nyheter

Vi välkomnar Christian Moses till IFK Värnamo!

PUBLICERAD 6 JULI 2021

VI VÄLKOMNAR CHRISTIAN MOSES TILL IFK VÄRNAMO!

Christian Moses, vårt nyförvärv på forwardsidan, är född 1993 och kommer senast från Linköping division 1 Södra. Innan dess spelade han i högsta ligan i Danmark. Moses är ursprungligen från Sierra Leone och är en del av deras landslag.

Vi har haft ögonen på Moses sedan vi mötte Linköping förra året då han gjorde ett starkt intryck på oss alla. Trots att Linköping har haft en tuff säsong hittills ligger Moses i toppskiktet i skytteligan!

IFK Värnamo har under säsongen haft otur på forwardsidan med både Crespo och Suffian som dragits med skadeproblem så det känns skönt att kunna presentera ett bra namn i god tid innan fönstret stänger. Det har varit en dragkamp mellan flera klubbar och vi är mycket glada och nöjda att Moses valde att spela för oss.

IFK Värnamo har även bjudit in fem yngre testspelare, födda -02 och -03, från AIK, Djurgården och IFK Göteborg som är intressanta inför nästa säsong. De har alla varit med och tränat sedan i fredags. Klubben fortsätter sin satsning på spelare i unga åldrar.

Håkan Söderberg, Sportchef