Bli partner

EN DEL AV EN GEMENSKAP

Vi är fantastiskt stolta över att vi även år 2023 kommer att erbjuda Allsvensk fotboll på Finnvedsvallen och alla de möjligheter som det innebär. Som partner till IFK Värnamo stöttar ni inte bara vår elitverksamhet på herr- och damsidan utan även en ungdomsverksamhet på närmare 600 barn och ungdomar i åldrarna 6-19 år som alla utbildas i att bli skickliga fotbollsspelare, men också i vår värdegrund KRAM som står för Kamratskap, Respekt, Ansvar och Mod. Dessutom är ni en del av den gemenskap som arbetar med att utveckla en elitverksamhet som möjliggör att våra ungdomar kan elitsatsa på hemmaplan. Men IFK Värnamo har mycket mer än det. Se filmen Vi är IFK Värnamo

VÄRDEN FÖR BÄGGE PARTER

Förutom att vara en del i att utveckla en förening i frammarsch så finns det en rad möjligheter att skapa värden för er och ert företag. Förutom att ni får exponera ert varumärke i ett stort sammanhang så arbetar IFK Värnamo aktivt med ett nätverk som ger er möjlighet att stärka era befintliga affärsrelationer och skapa nya kontakter.

IFK Värnamos partners samlas ett antal gånger om året över en lunch för att umgås och lyssna på intressanta föreläsare från Idrottsvärlden. Lägg till matchmingel vid samtliga hemmamatcher i Allsvenskan, så får ni en utmärkt miljö för att stärka relationer och skapa nya kontakter.

MÖJLIGHETER FÖR FÖRETAGEN

Se mer om de möjligheter vi erbjuder er som företagare i partnerbroschyren nedan. Vi kommer med glädje ut till er för att mer utförligt berätta om vår verksamhet och tillsammans hitta ett samarbete som skapar värde för bägge parter. Självklart kan vi även diskutera skräddarsydda lösningar efter era önskemål. Ni kan även exponera ert företag på LED-boards i TV-läge 2x30 meter. Kontakta Lucas Antonsson på 070-144 34 32, lucas@ifkvarnamo.se om du vill veta mer.

[Klicka här för att ladda hem vår partnerbroschyr]