Premiummedlem

OM MÖJLIGHETERNA MED PREMIUMMEDLEMSKAP

Vi saknade dig på Finnvedsvallen ifjol och hoppas verkligen att vi får möjligheten att välkomna dig och andra blå-vita supportrar till läktarna igen.

Ett arbete pågår med att planera för en återgång till spel med publik. Svensk Elitfotboll arbetar med en öppningsplan där vi i olika steg ska få ta in publik på arenorna. I första steget är det förslag om 15 procent av sittande publik. I steg 2 är förslaget 40% vilket betyder 400 personer på Finnvedsvallen.

Den 30 april lade regeringen ett förslag som innebär att vi ska kunna ta in 500 personer på våra arenor från och med den 17 maj, om smittutvecklingen tillåter det.

För IFK Värnamo är intäkterna från våra evenemang och matcher viktiga. Med ett premiummedlemskap bidrar du på ett värdefullt sätt till föreningens verksamhet.

I DITT PREMIUMMEDLEMSKAP INGÅR:

Medlemskap i IFK Värnamo 2021

Sittplats på herrarnas hemmamatcher i Superettan från och med den 17 maj förutsatt att förslaget från regeringen daterat den 30 april blir verklighet, alternativt att steg 2 (se ovan) som Svensk Elitfotboll föreslagit genomförs.

Sittplats på damernas hemmamatcher i Division 1 förutsatt att vi får möjlighet att släppa in publik.

Halsduk, keps och IFK klisterdekal (värde 350 kr).

PRIS: 995 kr

REGISTRERING:

För registrering KLICKA HÄR Fyll i samtliga rutor, formuläret kan inte skickas iväg om inte samtliga rutor är ifyllda. Vid frågor ring Christian Ahlander, IFK Värnamo Kansli 0370 – 142 38 eller maila till christian@ifkvarnamo.se

VILLKOREN ÄR FÖLJANDE:

Att vi får ta in sittande publik på Finnvedsvallen under 2021 enligt regeringens förslag daterat den 30 april (se ovan) alternativt enligt Svensk Elitfotbolls förslag steg 2, (se ovan) erbjuds platserna till våra sponsorer och köpare av premiummedlemskap. Alla som har ett premiummedlemskap får en sittplatsbiljett per match i den mån vi kan erbjuda alla plats, annars kommer biljetterna att lottas ut inför varje match. De som har lottats till en match är inte med i nästa lottning etc.

Observera att medlemskapet är personligt och kan inte lånas ut eller överlämnas.