Nyheter

2021:2 Om Supporter-kampanjen, fiktiva biljetter mm.

PUBLICERAD 23 APRIL 2021

NYHETSBREV 2021:2

Äntligen har Superettan dragit igång. Efter en förlust på bortaplan mot Landskrona följdes det upp med en härlig vinst i hemmapremiären mot GIF Sundsvall. Vädret var fantastiskt och även en för årstiden mycket fin gräsmatta på Finnvedsvallen. På lördag har vi äran att ta emot IK Brage på Vallen. Tyvärr med en mycket liten publikskara vilket det här nyhetsbrevet till huvudsak kommer att handla om.

I förra numret berättade vi om den efterlängtade seriestarten för damlaget och övrig verksamhet som var inplanerad till i början på maj. Tyvärr ändrades riktlinjerna och i skrivande stund vet vi inte när detta kommer ske. Vi får be om att få återkomma till läget med uppstarten. Tills dess läs nedan och stötta IFK och fotbollen.

SUPPORTERKAMPANJ FÖR PUBLIK PÅ ARENORNA

#visadinafärger

Vi saknade dig på Finnvedsvallen ifjol och hoppas verkligen att vi får möjligheten att välkomna dig och andra blå-vita supportrar till läktarna igen.

Svensk Elitfotboll (SEF) lägger ner ett stort arbete med att försöka påverka Folkhälsomyndigheten och politiker för att stegvis kunna återgå till spel med publik på ett säkert sätt. I första steget föreslår Svensk Elitfotboll en publik på 15 procent av arenans sittplatser. I steg två är förslaget 40% vilket skulle betyda 400 personer på Finnvedsvallen.

SEF påpekar det orimliga i regelverket som till exempel innebär att man får ta in betydligt fler gäster på arenornas restauranger inomhus, än på läktarna utomhus som har många tusen sittplatser. Nu är det åtta personer i publiken som gäller. Det blir glest på läktarna.

För att visa supporterskapets betydelse uppmanar SEF och 53 elitklubbar alla fotbollsälskare att sluta upp till en digital folkfest, för att visa att vi finns och att vi vill bli sedda.

Kl. 12:00 på lördag den 24 april sätter vi tillsammans igång kampanjen #visadinafärger i sociala medier.

Så vi uppmanar dig som IFK-supporter att ta på dig IFK halsduken, tröjan eller hitta på något annat, bara fantasin sätter gränsen. På stan, hemma, på jobbet, ta en bild och lägg ut på sociala medier. Fotbollen betyder så mycket för så många - låt det synas! Tillsammans kan vi påverka!

STÖTTA IFK MED ETT PREMIUMMEDLEMSKAP - SE MÖJLIGHETERNA

För IFK Värnamo är intäkterna från våra evenemang och matcher viktiga. Med ett premiummedlemskap bidrar du på ett värdefullt sätt till föreningens verksamhet. Du får även chansen att se hemmamatcherna live om regelverket ändras.

I ditt Premiummedlemskap ingår:

• Medlemskap i IFK Värnamo 2021.

• Sittplats på herrarnas hemmamatcher i Superettan förutsatt att steg 2 (se ovan) som Svensk Elitfotboll föreslagit genomförs.

• Sittplats på damernas hemmamatcher i Division 1 förutsatt att vi får möjlighet att släppa in publik.

• Halsduk, keps och IFK klisterdekal (värde 350 kr).

PRIS: 995 kr

Läs mer om villkoren på vår hemsida här

För registrering KLICKA HÄR. Vid frågor ring mig, Christian Ahlander på 0370-142 38 eller maila till christian@ifkvarnamo.se.

STÖTTA IFK KÖP FIKTIVA BILJETTER - FÅ CHANSEN ATT SE MATCHEN LIVE!

Gör som Lars Claesson och Martina Stjerndahl som har stöttat klubben genom köp av fiktiva biljetter och därmed vunnit sittplats mot Sundsvall respektive Brage. Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att köpa fiktiva biljetter för 25 kr/st som du swishar till: 123 173 38 80, ange Fiktiv biljett. Ju fler biljetter desto större vinstchans!

RÖSTA PÅ MATCHENS LIRARE – VINN SIGNERAD BOLL

Var med och rösta på matchens lirare i IFK Värnamo och du kan vinna en signerad boll. Du hittar kampanjen på IFK Värnamos Facebook-sida på matchdagen.

NY WEBBSIDA

Nu är ni inne på IFK´s nya webbsida. Med den har vi målet att ge dig aktuell information om klubben och färska nyheter. Kanske känner du igen spelarna på startsidan? Har du några synpunkter eller tycker att något saknas? Hör av dig till charlotte@ifkvarnamo.se

Jag hoppas vi ses på lördag i sociala medier iklädda IFK´s färger!

Hälsningar

Christian Ahlander, Klubbchef